Ти хто, українець?

Герцог

Ти хто, українець?

Сообщение Герцог » Пн дек 03, 2018 6:32 pm

Що робиться, що робиться, жах якийсь. Справа в тому, що багато з тих хто розмовляють на російській мові, і не тільки ті, мають хибне уявленння про те, що це таке- українець. Я сам - українець, саме звідти. Не так давно мене зупинили представники влади, поцікавилися, куди це я їду, з вудками. Дивне запитання, але мені на диво вдається памятати, що світ навколо мене може бути дивним, інколи навіть занадто. Тому я відповів:
-Рибалити.
-А де пляшка горілки?- зі знанням справи запитав молодший.
-Нема, я не випиваю. - і поглянувши на нього, я впевнився, що він не повірив. Старший ще раз подививсь в документ, там написано що я українець. Далі глянув на вудки, є вони. І знову запитав:
-А де пляшка горілки? - на цей раз здивовано.
-Так я казав, що не випиваю- також здивовано відповів. Вони переглянулись і старший замислившись промовив:
-Ти не правильний українець. - і вони поїхали далі по своїм справам, залишивши мене в спокої.

Я замислився , і дійсно інші люди просто не знають, що це таке - українець. Справа в тому, що ми, тобто українці , прекрасно знаємо які ми є насправді, просто чомусь, по різним приичнам про це не кажемо... але знаємо.
Тому я вирішив розповісти про нас, українців, розповісти те, що нам дійсно притаманно. Завчасно попереджу, що українці, як нація, не є поганою, чи занадто доброю, вона більш менш така, як і інші нації, просто зі своїми вадами.

Герцог

Ти хто, українець?

Сообщение Герцог » Пн дек 03, 2018 6:41 pm

Це про нас, про українців.

Вирішили науковці провести тест. Запитали грузина:
-Що ви зробите, коли знайдетет яблуко?
- Малчику отдам.
-А якщо знайдете друге яблуко.
-Женщине отдам.
-Ну а якщо третє знайдете?
-Сам скушаю.
Такий же самий тест вирішили провести з українцем.
-Що ві зробите, коли знайдете яблуко?
-З'їм.
-А якщо знайдете друге яблуко?
-З'м.
-Ну а якщо знайдете третє яблуко?
-З'їм- впевнено відповідає.
-Добре , а якщо знайдете сорок яблук? - українець замислився , але відповів, впевнено:
-З'їм!
-А якщо сто знайдете? Як в цьому випадку?
- Якщо сто, то сорок з'їм, а інші понадкусую.

Герцог

Ти хто, українець?

Сообщение Герцог » Пн дек 03, 2018 6:58 pm

А це саме про нас.

Були двоє українців на заробітках, повертаються , їдуть на волах, в кожного є його заробіток, довго їхати, ось і вирішив один завести розмову.
- Куме, давайте заб'ємся на золотий, що я з'м купку гівна.
-Та що ви кажете , куме, не з'їсте.
-Чого ви лякаєтесь, давайте заб'ємся.
-А давайте! - вдарили по рукам, і пішов кум їсти купку гівна. Золотий , це ж багато, так що не зважаючи ні на що, пересиливши себе він все таки зміг з'їсти. Сіли на воли , їдуть далі. Сумні такі. Одному погано, бо гівна наївся, а іншому, бо золотий втратив. І ось той, що втратив золотий каже:
-Куме, а давайте заб'ємся на золотий, що я з'м купку гівна. - перший кум замислився, але не надовго.
-Давайте. - і другий кум зліз з возу і пішов їсти купку гівна. Погано , звісно, але ж , золотий, майже половина заробітку, тому з'їв. Сів на воза, забрав свій золотий, і вони знову поїхали. Через деякий час, другий кум каже першому:
- Куме, а у вас немає відчуття, що ми за просто так гівна наїлися?

Герцог

Ти хто, українець?

Сообщение Герцог » Пн дек 03, 2018 7:00 pm

..................................
Є звичайно і добрі, гарні речі, про які я також обовязково розповім. Але я і такі речі, так що про все, про все потрібно розповідати. Ми такі, саме такі.
.....................................

Герцог

Ти хто, українець?

Сообщение Герцог » Пн дек 10, 2018 1:20 pm

Це малюнок українки. Гарний.
Вложения
download 2.jpg
download 2.jpg (7.94 КБ) 1439 просмотров

Санитар

Ти хто, українець?

Сообщение Санитар » Вт мар 12, 2019 5:48 am

Українці- надзвичайно сміливий справедливий і винахідливий народ. Це можливо побачити з жахом і подивом роздивляючись, які експерименти вони дозволяють собі, щоби перемогти невдачі. Не кожен народ в змозі собі дозволити таке, тим паче , проводити це на собі.
Наприклад.
Президент Ющенко встановив рекорд, коли пішов на вибори, будучи президентом. До нього ніхто не ризикував йти на вибори з таким низким рейтингом і , як результат набрати настільки мало голосів в першому турі. Щоб зробити такий крок- необхідна виключна сміливість. Уявіть, діючий президент не користувався своїми можливостями і дозволив порахувати голоси так, як люди проголосували.
Президент Янукович. Кожному українцю було відомо, що така людина в свій час була осуджена за крадіжки, і не побоялися його вибрати в президенти. Виключна справедливість, не зважаючи ні на що, дати змогу, шанс для людини, можливо він крав, бо життя було тяжке.
Якщо зараз глянути на рейтинги кандидатів в президенти, то успішно лідирує Зеленський. Справа в тому, что Володимир Зеленський ніколи не займався політикою, він - гуморист. Успішний гуморист.
Яка країна може собі дозволити вибрати в президенти- гумориста? Це найкраще рішення, тому що всі будуть сміятися, бо Володимир- талановитий гуморист. Коли людина посміхається, то їй добре, відомий всім факт.

Ось яка вражаюча країна - Україна.

Физиолог

Ти хто, українець?

Сообщение Физиолог » Ср апр 13, 2022 6:01 pm

Нещодавно узнав, що в Казахстані є декілька пам'ятників українському письменнику Тарасу Григоровичу Шевченку. Там його називали - акин Таразі.

Вернуться в «Таємниці забутого майбутнього»